12-36 Aylar Bebekler İçin Zeka Oyunları Kitabı

%5
27,08 TL
28,50 TL
4,96 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
FJPQSU49
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim
12-36 Aylar Bebekler İçin Zeka Oyunları Kitabı

Beyin hangi bağlantıları koruması gerektiğini nasıl bilir? Bu erken deneyimlerin ön plana çıktığı noktadır. Tekrar ile beyin bağlantıları kalıcı hale gelir. Bunu aksine, bir bağlantı hiç kullanılmaz veya yeterli sıklıkta kullanılmazsa, kalıcı olması beklenmez.

12-36 Aylar Bebekler İçin Zeka Oyunları Kitabı

Doğumdan itibaren dilin iyi konuşulduğu bir ortamda bulunan bir bebek çok iyi konuşmayı öğrenecektir. Aguları tepkisiz karşılanmak yerine, tebessüm ile karşılanan bir bebek olumlu duygusal tepkiler geliştirecektir. İlk yıllarda ender olarak konuşulan veya kitap okunan bir çocuk ileriki yıllarda dil yeteneklerini kavrama konusunda zorluklar yaşayabilir. Çok ender olarak oyun oynanan bir çocuk ileriki yıllarda sosyal dengeler konusunda zorluklar yaşayabilir. Detroit’teki Çocuk Hastanesi ve Wayne Eyalet Üniversitesi sinir bilimcisi Harry Chugani "Piyano çalmayı öğrenen bir çocuk bu bağlantıları oluşturacaktır ve 20 yıl sonra daha önce hiç çalışmamış bir kişiye göre çok daha kolay öğrenecektir” demektedir. Tekrar tekrar kullanılmayan bağlantılar ortadan kalkarken diğerleri kalacaktır.
Bilim adamları geçtiğimiz on yılda beyinin çalışması hakkındaki bilgilerini tüm tarih boyunca öğrendiklerinin iki misline çıkarmayı başardılar ve bilgileri her on yılda iki misline çıkmaktadır! Onların erken çocukluk deneyimlerinin bebek beynini derinden şekillendirdiği olan son buluşları bizim çocukların ihtiyaçları konusundaki görüşlerimizi değiştirmektedir. Araştırma ayni zamanda uzun süredir kabul gören bireyin öğrenme ve yaşamını sürdürme kapasitesinin farklı şartlar altında doğa (genetik miras) ve beslenme (aldıkları bakım, uyarı ve eğitim)’ye bağımlı olduğu görüşünü de desteklemektedir; insan beyni, özellikle hayatın ilk yılları boyunca, özel olarak deneyim ve eğitimden fayda sağlamak üzere tasarlanmıştır; ve, hayatın ilk yıllarında olanaklar ve risklerin en üst seviyede olması yanında, öğrenme insan yaşamı boyunca önemini korur.

12-36 Aylar Bebekler İçin Zeka Oyunları Kitabı

Küçük bir çocuğun beyin bağlantılarını geliştirmenin en iyi yolu onlara ihtiyaçları olan şeyi vermektir, ki bu araştırılması ilginç olan bir çevredir,  güvenlidir, ve onların duygusal ve akli ihtiyaçlarına tepki verecek kişiler ile doludur. Beyin araştırması daha önceden bildiğimiz bir şey destekler: Küçük çocuklar yaşamlarında onları kucaklayacak, konuşacak, okuyacak sevecen, destekleyici kişilere ihtiyaç duyarlar, yüzlerine oyun kartlarını fırlatan kişilere değil. Bu kitaptaki bütün oyunlar emekleyen ve iki yaşındaki çocukların beyin kapasitelerini geliştirir. Onlar gelecekteki eğitimin yapı taşlarıdırlar – küçükler için iyi, sağlam bir başlangıç ve ayni zamanda eğlenceli de. Kitaptaki her oyun beyin araştırması ile alakalıdır. Biz çocukların gelişme ve öğrenmelerine onlara anlamlı sorular sorarak; onları farklı deneyimler, etkinlikler ve oyuncaklar ile tanıştırarak; ve tabi ki onlara sevgi ve güvenlik sağlayarak yardımcı olabiliriz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Biz çocukların gelişme ve öğrenmelerine onlara anlamlı sorular sorarak; onları farklı deneyimler, etkinlikler ve oyuncaklar ile tanıştırarak; ve tabi ki onlara sevgi ve güvenlik sağlayarak yardımcı olabiliriz.
12-36 Aylar Bebekler İçin Zeka Oyunları Kitabı Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak Anne - Baba Gelişim Kitapları kategorisindeki Diğer Yayınlarmarkalı 12-36 Aylar Bebekler İçin Zeka Oyunları Kitabı ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz. FJPQSU49
12-36 Aylar Bebekler İçin Zeka Oyunları Kitabı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.