Çiftlik Hafıza Konsantrasyon Oyunu (4+ yaş)

699,00 TL
128,03 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
632945
Hızlı Gönderi
Aynı gün kargo

Çiftlik Hafıza Konsantrasyon Oyunu

Eğlenceli bir görsel algı ve hızlı reaksiyon oyunu 
Bir çiftlikte yapılacak iş çoktur ve her zaman koşuşturup hareket eden yalnızca çiftçi değildir. Çiftlikte yaşayan sevimli hayvanlar da bir orada bir burada gezinirler.

Çiftlik Hafıza Oyunu

Bu oyunu kazananlar kendi çiftliklerindeki nesnelerle kartlardaki resimleri en çabuk eşleştirip aynı zamanda bu kartları kapabilenlerdir!

İçindekiler

18 çiftlik oyun alanı, 36 kart, 100 jeton, oyunun kuralları
Avusturya üretimidir.
Yaş: 4+
2-5 oyuncu
Kutu Boyutları (cm): 34,5 x 22,2 x 4,7
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Eğlenceli ve görsel algı ve hızlı reaksiyon oyunudur.
Çiftlik Hafıza Konsantrasyon Oyunu (4+ yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 4 yaş ve üzeri zeka ve akıl oyunları kategorisindeki Piatnikmarkalı Çiftlik Hafıza Konsantrasyon Oyunu (4+ yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Eğlenceli bir görsel algı ve hızlı reaksiyon oyunu Bir çiftlikte yapılacak iş çoktur ve her zaman koşuşturup hareket eden yalnızca çiftçi değildir. Çiftlikte yaşayan sevimli hayvanlar da bir orada bir burada gezinirler. Bu oyunu kazananlar kendi çiftliklerindeki nesnelerle kartlardaki resimleri en çabuk eşleştirip aynı zamanda bu kartları kapabilenlerdir! 632945
Çiftlik Hafıza Konsantrasyon Oyunu (4+ yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.