Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu El Kitabı

%5
38,95 TL
41,00 TL
7,13 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
ABEFGJ78
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu El Kitabı 

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu okul öncesi dönem ve okul çağı çocuklarında belirgin hale gelen bir bozukluktur.Çocuğun davranışlarını kontrol etmesi ve dikkatini vermesinde sorun vardır.

Dikkat Eksikliği ve Hİperaktivite Bozukluğu El Kitabı

Bu çocuklarda görülen en belirgin özellikler yerinde durmayan,hayallere dalan,düşünmeden davranan,unutkan vb. gibidir.Bu davranışlar çoğu çocukta zaman zaman görülebilen durumlar olduğundan tanı konulması için yeterli deneyimli olan uzmanların yardımı gereklidir.

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu El Kitabı

Bu kitap senin hakkındadır ve senin içindir. Bu ünlü kişilerin dikkat sorunları ile başa çıkma ve onların üstesinden gelmeyi öğrendikleri gibi, bu kitap sana aynı şeyi yapma konusunda yardımcı olacaktır. İlk olarak DEHB'nun ne olduğunu ve genç insanlarda nasıl geliştiğini açıklayacağız. Çoğunlukla teknik ve bilimsel konuşmaktan kaçınacağız, ama bilmeniz gereken bazı istatistiksel bilgiler bulunmaktadır. Örneğin, DEHB olan gençlerin otomobil kazaları, öğrenme zorlukları ve sosyal sorunlarda diğerlerine göre daha yüksek risk sorunları vardır. Bunun anlamı sizin bu sorunların her hangi birini yaşayacağınız demek değildir, ama DEHB sorununuzu iyi kavrayarak, bu kötü sonuçları yaşama şansınızı azaltırsınız. Biz DEHB'nu tarif ettikten ve dikkat etmeniz gereken diğer sorunların neler olduğunu söyledikten sonra, DEHB'nuz ile mücadele etmeniz konusunda size yardımcı olacak pek çok stratejik bilgi vereceğiz. Aslında, en iyi stratejilerden biri bol miktarda planlamalar ve dış organizasyonlar hazırlamaktır. Bu yüzden verdiğimiz vaazın uygulamasına geçiyoruz ve size bazı kararları hemen veriyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bu çocuklarda görülen en belirgin özellikler yerinde durmayan,hayallere dalan,düşünmeden davranan,unutkan vb.gibidir.Bu davranışlar çoğu çocuktazaman zaman görülebilen durumlar olduğundan tanı konulması için yeterli deniyimi olan uzmanların yardımı gereklidir.
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu El Kitabı Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak Anne - Baba Gelişim Kitapları kategorisindeki Diğer Yayınlarmarkalı Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu El Kitabı ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Bu kitap senin hakkındadır ve senin içindir. Bu ünlü kişilerin dikkat sorunları ile başa çıkma ve onların üstesinden gelmeyi öğrendikleri gibi, bu kitap sana aynı şeyi yapma konusunda yardımcı olacaktır. İlk olarak DEHB'nun ne olduğunu ve genç insanlarda nasıl geliştiğini açıklayacağız ABEFGJ78
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu El Kitabı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.