Düşünme Becerilerini Geliştirme 1 Kitabı (3-4 yaş)

%10
335,77 TL
373,08 TL
61,50 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim

DÜŞÜNME BECERİLERİNİ GELİŞTİRME 1 (2. BASKI)

 Bütün Dünya'da En Çok Satan Düşünme Becerileri Eğitim Programı
Kitap Hakkında
(3-4 Yaş arası)
Amaç: Küçük çocuklar genellikle çözüme ulaşmak, düzenli ve analitik bir yöntem kullanmak yerine, sonucu tahmin etmeyi tercih ederler. Bu aktiviteler, okuma, yazma,matematik ve fende başarı elde etmek için gerekli olan eleştirel düşünme ve analiz yapma yeteneklerini geliştirir. Öğrencilere, düzenli analizin etkililiğini ve problem çözmeden zevk almayı öğretir.
Özgüven verme ve başarı güdüsünü tattırma : Her adımda, çocukların başarısını takdir edin ve onları zor soruları çözmeye teşvik edin. Doğru bir cevaba ulaşmış yada soruyu çözmek için doğru bir adım atmış çocuğa verilebilecek en güzel tepki "sen çok zekisin.” cevabı olacaktır. Bu türden düzenli geri bildirimler, çocukların kendilerini yetenekli problem çözücüler olarak görmelerine yardımcı olmaktadır.Bu durum çocukta, zamanla özgüven oluşturmakta ve çocuğun okul başarısını artırmaktadır.
Öğretmenlere Tavsiyeler
 
Not: Üç yada dört yaşındaki çocukların çoğu, bir öğretmen yada velinin yönlendirmesiyle, kitaptaki aktiviteleri kolaylıkla yapabilir. Aktiviteler yapılırken çocuğun zorlanması durumunda hemen onun zekasıyla ilgili yorum yapmaktan kaçının. Çocukların,özellikle küçük yaştakilerin beyinleri, farklı oranlarda gelişim gösterir.Bazı aktivitelerde zorlanmaları gayet doğaldır. Aktivitelerde zorlanmaları durumunda başka sayfaya geçilebilir, birkaç gün yada hafta sonra tekrar aynı aktiviteye dönülebilir.
Eğlenceli hale getirin: Çocukların sıkılıp dikkatlerinin dağılmasını engellemek için aktiviteler eğlenceli hale getirilmelidir. Anne babalar, kendi çocuklarına öğretmenlik yaptıkları için şanslılar.Çünkü çocukların çoğu anneleri ve babalarıyla vakit geçirmeyi severler. Eğer öğrenmeyi eğlenceli hale getirirseniz, her bir dersi sabırsızlıkla bekleyen enerjik bir öğrenciniz olacak. Öğretmenler bu aktiviteleri küçük gruplar halinde ya da bireysel olarak uygulayabilirler.
Pratik uygulamalar: Kitaptaki birçok kavram, plastik geometrik şekillerle uygulamalı ya da kitaptaki sayfalar kullanılarak çocuklara öğretilebilir. Seçim size aittir.Uygulanacak yöntem, öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun olmalıdır.Uygulamalı dersler, çocuk bir kavramda bocaladığı zaman özellikle faydalı olabilir.
Odaklanma sorunu: Küçük çocukların dikkat süreleri çok kısa olduğundan bir aktiviteye odaklanmakta sorun yaşarlar.Bu nedenle olabildiğince onların dikkatlerini dağıtacak ders dışı materyaller masadan uzak tutulmalıdır. Hedefe odaklanmalarını sağlamak için boş bir kağıt ile kitaptaki renkli şekillerin üzeri kapatılabilir.
Sayfa Sayısı : 218 
ISBN 978-605-5096-01-4
H.T.
Kızım için aldım.Severek yapıyor.3–4 yaş için uygun..Beğendim tavsiye ederim
Mehmet cemal Temel | 14/05/2020
başarılı
güzel bir kitap kızımla kitabı severek tamamladık 5 yaş çocukları sıkılabilir 3-4 yaşa daha uygun
hilal ören | 17/11/2014
dusunme becerileri 2 yok mu?
1.sınıf icin bu kitaptan almak istiyorum ama sitede 1.sınıf icin olanı goremedim?yok mudur ?
gonca ersoy | 21/10/2014
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Küçük çocukların dikkat süreleri çok kısa olduğundan bir aktiviteye odaklanmakta sorun yaşarlar.Bu nedenle olabildiğince onların dikkatlerini dağıtacak ders dışı materyaller masadan uzak tutulmalıdır.
Düşünme Becerilerini Geliştirme 1 Kitabı (3-4 yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak Akıl ve Zeka Geliştiren Kitaplar kategorisindeki ÜZEmarkalı Düşünme Becerilerini Geliştirme 1 Kitabı (3-4 yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz. EUWAFG79
Düşünme Becerilerini Geliştirme 1 Kitabı (3-4 yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.