Farkları Bul (Difference) Oyunu (6+ yaş)

77,19 TL
14,14 TL den başlayan taksitlerle!!
Hızlı Gönderi
3 Günde Kargoda

Farkları Bul ( Difference ) Oyunu

Farkları Bul (Difference) çok iyi bilinen 'farkı bul' prensibi üzerine inşa edilmiş bir gözlem oyunudur.

Farkları Bul Oyununda her bir oyuncunun önünde aynı resimden oluşan bir kart destesi bulunur; sirk, kale, göl veya ejderha.

 

Farkları Bul Oyunu

Oyunun başında, masanın ortasına karar verilen resmin bulunduğu bir kart konur. Herkes aynı anda oynar ve oyuncuların masanın ortasına konan kart ile kendi kart destesinin en üstündeki kart arasındaki iki farkı mümkün olduğu kadar çabuk bulması gerekmektedir.

İçindekiler

50 kart (her iki tarafı da baskılı) 25 kart kolay seviye: sirk/kale, 25 kart zor seviye: göl/ejderha 1 Kurallar kitapçığı

Yaş: 6-99
Oyuncu: 2-6
Kutu Boyutları: 280 x 280 x 60 mm
Ürün Kodu: GMDI
EAN: 3421271301059

Ürün Detay Özellikleri Yaş 6 - 99 Gelişim Alanı Dikkat, konsantrasyon Ürün Grubu Akıl Oyunu Fiyat Grubu 30 - 40 TL

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Farkları Bul Difference Oyunu bir gözlem oyunudur.Çocuklarda dikkat,konsantrasyon ve gözlem gibi becerilerin kazanımlarını sağlar.
Farkları Bul (Difference) Oyunu (6+ yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 6 yaş ve üzeri zeka ve akıl oyunları kategorisindeki Gigamicmarkalı Farkları Bul (Difference) Oyunu (6+ yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Farkları Bul (Difference) çok iyi bilinen 'farkı bul' prensibi üzerine inşa edilmiş bir gözlem oyunudur. GMDI
Farkları Bul (Difference) Oyunu (6+ yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.