Go Akıl Oyunu Eğitim Seti (8+ yaş)

%5
0,00 TL
0,00 TL
Stok Kodu
KQSTXY69
Hızlı Gönderi
3 Günde Kargoda
 

Go Oyunu Eğitim Seti

Go, dünyanın en eski, en basit ve en karmaşık strateji oyunu. Birkaç basit kuraldan sonsuz bir yaratıcılık alanına uzanan 4.000 yıllık bir gelenek. Basitliğin içindeki bu karmaşa bin yıllardan beri samurayları, Japon Şogun’unu, budist rahipleri ve milyonlarca Uzak Doğuluyu kendisine hayran bıraktığı gibi şimdi de size sesleniyor.

Go Akıl Oyunu

İstanbul Go Okulu Eğitim seti ile birlikte ilk hamlenizi yapabilirsiniz! Alanında uzman ve deneyimli eğitmenlerce hazırlanmış eğitim seti ve kitapçığı sizler için hazır...

Set içeriği: 

Bir yüzü 9x9 diğer yüzü 13x13 kayın kaplama Go tahtası
90 siyah & 90 beyaz akrilik Go taşı
Bir çift bez kese
İstanbul Go Okulu kural ve eğitim kitapçığı
Ebatlar: 
32,5 x 29,5 x 4 cm
Türkiye'de düzenlenen Go turnuvaları şunlardır:
Alpar Kılınç Go Turnuvası: TGOD kurucu üyelerinden Alpar Kılınç'ın anısına düzenlenen ulusal düzeyde bir turnuvadır. Yılda bir kez Aralık ayında Ankara’da düzenlenir. Herkese açıktır.
Bursa Go Turnuvası: Yılda bir kez Haziran ayında düzenlenir. Herkese açıktır.
İstanbul Uluslararası Go Turnuvası: Yılda bir kez sonbaharda İstanbul'da düzenlenen uluslararası düzeyde bir turnuvadır. Herkese açıktır. İGOD - "İstanbul Go Oyuncuları Derneği" tarafından düzenlenir.
Hacettepe Üniversitesi Go Turnuvası: Yılda bir kez ilkbaharda Ankara'da düzenlenir. Herkese açıktır.
Ege Go Turnuvası: Karabiber Go Oyuncuları Derneği tarafından düzenlenir. Herkese açıktır.
İzmir Go Turnuvası: Yılda bir kez Temmuz ayında düzenlenir. Herkese açıktır. Goizm - "İzmir Go Oyuncuları Derneği" tarafından düzenlenir
Efes Go Turnuvası: Yılda bir kez Ağustos ayında Karabiber Go Oyuncuları Derneği tarafından düzenlenir. Herkese açıktır.
İyonya Go Turnuvası: Yılda bir kez Temmuz ayında Karabiber Go Oyuncuları Derneği tarafından düzenlenir. Herkese açıktır.
Eskişehir Go Turnuvası: Yılda bir kez Kasım ayında düzenlenir. Herkese açıktır.
Play-off turnuvası Yılda bir kez kış aylarında düzenlenir. Türkiye'yi, Japonya'da düzenlenen Dünya Amatör Go Şampiyonası'nda temsil edecek oyuncuyu belirlemek için yapılır. Yıl boyunca turnuvalara katılarak puan toplayan oyuncular katılır.
Türkiye Eşli Go Şampiyonası Düzenlenme sıklığı değişiklik gösterebilir, geleneksel olarak iki yılda birdir. Go oyununu yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenir. Çift tabir edilen iki kişilik takımlar halinde katılma ve çiftlerin karşı cinsiyetli (kadın-erkek) olma zorunluluğu vardır.
Türkiye Go Şampiyonası: Yılda bir kez Mayıs ayında Ankara’da düzenlenen ulusal düzeyde bir turnuvadır. Kazanan oyuncu Türkiye Şampiyonu unvanını alır. Herkese açıktır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Go bugün dünya üzerinde oynanan en eski oyundur. Çin efsaneleri kökenini kral Yao'ya dayandırmaktadır. Bu efsanelere göre Yao oğluna astronomiyi öğrtemeye çalışmaktadır ancak bir türlü oğlu yıldız sistemlerini anlayamamıştır. Bunun için bir tahta üzerine taşları dizerek açıklamaya çalışır ve go oyunu Çin'de bu şekilde wéiqí ismiyle (okunuşu -> veyçi) doğar. Gonun kökenine ait kesin bulgular ise bundan 2500 yıl öncesine, Çinli kralların birbirleri ile savaştıkları yıla dayanır.
Go Akıl Oyunu Eğitim Seti (8+ yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 8 yaş ve üzeri zeka ve akıl oyunları kategorisindeki GoOKmarkalı Go Akıl Oyunu Eğitim Seti (8+ yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Go, dünyanın en eski, en basit ve en karmaşık strateji oyunu. Birkaç basit kuraldan sonsuz bir yaratıcılık alanına uzanan 4.000 yıllık bir gelenek. Basitliğin içindeki bu karmaşa bin yıllardan beri samurayları, Japon Şogun’unu, budist rahipleri ve milyonlarca Uzak Doğuluyu kendisine hayran bıraktığı gibi şimdi de size sesleniyor. KQSTXY69
Go Akıl Oyunu Eğitim Seti (8+ yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.