Görsel Yetenek Geliştirme 2 (2. ve 4.sınıflar)

%9
249,90 TL
275,88 TL
45,77 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim

Görsel Yetenek Geliştirme 2 Kitabı

ANNE BABALARA ,ÖĞRETMENLERE VE TERAPİSTLERE

Bu kitap görsel yetenek geliştirme serisinin devamı niteliğindedir.1.kitaptan bağımsız  olarakta ilköğretim öğrencileri için kullanılabilir. Bu görsel yetenek geliştirme kitabı aşağıdaki konularla ilgili alıştırmalar içerir:
 
  •  Görsel Motor Beceriler
  •  Görsel Ayrımlaştırmak
  •  Görsel Kapalılık
  •  Görsel Şekil Zemin
  •  Görsel Biçim Sürekliliği
  •  Görsel Hafıza
  •  Görsel Sıralı Hafıza
  •  Görsel Uzamsal İlişkiler
 
Görsel algı becerileri teknolojik ve sosyal olarak değişen günümüz dünyasında akademik öğrenme, bilgisayar ve erken kariyer beceri eğitiminde önemlidir.

Görsel Yetenek Geliştirme 2 Kitabı

Schneck & Lerner (1993, s.11) "görsel algı” tanımını " görsel uyaranları alma ve tanıma süreci” olarak adapte etmiştir. Algı mekanlar, nesneler, olaylar gibi dış uyaranlardan sürekli alınan bilgiye dayanır (Schneck & Lerner, 1993). Görsel algı optik sinirden elde edilen girdiden alınan bilgi ile öğrenilen bir süreçtir. Görsel algı bireyin büyüklüğü anlamasını,yapılandırmayı ve nesneler arasındaki uzamsal ilişkileri kurmasını sağlar (Bouska, Kauffman, Marcus, 1990).
Görsel algı çocukta en son gelişen beceriler arasında yer alır. Odaklanma ve hazır bulunuşluk gibi beceriler,akademik öğrenmenin en önemli parçalarıdır. Nörolojik bütünlük,öz saygı, kendine güven ve kendini kontrol etmeye katkıda bulunur. Sözü edilen fonksiyonlardan hiçbiri belirli bir yaşta geliştirilmez.Çocuklar her bir duyusal bütünlemeyi, çocukluk döneminde geliştirirler. Görsel algı ve hafıza çok büyük bir öneme sahiptir.Bu nedenle bireyin iyi oluş halinin ve kendine olan güveninin artırılması erken eğitimin önemli amaçlarındandır.
ISBN 978-605-64044-8-1B
2. 3. 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KULLANIMINA UYGUNDUR 
192 SAYFA ETKİNLİK İÇERİR
 
Güzel
Kaynak Kitap İlköğretim için çok faydalı bir kaynak kitap tavsiye ederim
Ayhan Çolak | 23/02/2019
Görsel Yetenek Geliştirme 2
üze oğlum için aldım çok zevkli şekilde yapıyoruz herkese tavsiye ederim.
JALE ECEVİT | 16/11/2014
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Görsel algı becerileri teknolojik ve sosyal olarak değişen günümüz dünyasında akademik öğrenme, bilgisayar ve erken kariyer beceri eğitiminde önemlidir.
Görsel Yetenek Geliştirme 2 (2. ve 4.sınıflar) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak Akıl ve Zeka Geliştiren Kitaplar kategorisindeki ÜZEmarkalı Görsel Yetenek Geliştirme 2 (2. ve 4.sınıflar) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz. CDABHI47
Görsel Yetenek Geliştirme 2 (2. ve 4.sınıflar)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.