Görsel Yetenek Geliştirme Seti Kitapları

%5
490,11 TL
515,90 TL
89,77 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
HCI24569
Hızlı Gönderi
Aynı gün kargo

Görsel Yetenek Geliştirme Seti Kitapları

ANNE BABALARA ,ÖĞRETMENLERE VE TERAPİSTLERE


Bu seri ilköğretim öğrencileri için kullanılabilir. Bu görsel yetenek geliştirme kitabı aşağıdaki konularla ilgili alıştırmalar içerir:
 
  •  Görsel Motor Beceriler
  •  Görsel Ayrımlaştırmak
  •  Görsel Kapalılık
  •  Görsel Şekil Zemin
  •  Görsel Biçim Sürekliliği
  •  Görsel Hafıza
  •  Görsel Sıralı Hafıza
  •  Görsel Uzamsal İlişkiler

Görsel Yetenek Geliştirme Seti Kitapları

Görsel algı becerileri teknolojik ve sosyal olarak değişen günümüz dünyasında akademik öğrenme, bilgisayar ve erken kariyer beceri eğitiminde önemlidir.

Schneck & Lerner (1993, s.11) "görsel algı” tanımını " görsel uyaranları alma ve tanıma süreci” olarak adapte etmiştir. Algı mekanlar, nesneler, olaylar gibi dış uyaranlardan sürekli alınan bilgiye dayanır (Schneck & Lerner, 1993). Görsel algı optik sinirden elde edilen girdiden alınan bilgi ile öğrenilen bir süreçtir. Görsel algı bireyin büyüklüğü anlamasını,yapılandırmayı ve nesneler arasındaki uzamsal ilişkileri kurmasını sağlar (Bouska, Kauffman, Marcus, 1990).

Görsel algı çocukta en son gelişen beceriler arasında yer alır. Odaklanma ve hazır bulunuşluk gibi beceriler,akademik öğrenmenin en önemli parçalarıdır.Nörolojik bütünlük,öz saygı, kendine güven ve kendini kontrol etmeye katkıda bulunur. Sözü edilen fonksiyonlardan hiçbiri belirli bir yaşta geliştirilmez.Çocuklar her bir duyusal bütünlemeyi, çocukluk döneminde geliştirirler. Görsel algı ve hafıza çok büyük bir öneme sahiptir.Bu nedenle bireyin iyi oluş halinin ve kendine olan güveninin artırılması erken eğitimin önemli amaçlarındandır.
 

Okul Öncesi 1.2.3.4.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KULLANIMINA UYGUNDUR

192 SAYFA ETKİNLİK İÇERİR
 
görsel öğrenme teknikleri,görsel yetenek soruları nasıl çözülür,görsel yetenek testi,görsel yetenek testleri,görsel yetenek nedir,görsel yetenek sınavı,şekil yetenek testi,yetenek tes
Başarılı
Gayet başarılı bir ürün. Farklı seviyelere göre oyunları var.
Ayhan Çolak | 23/02/2019
Güzel hazırlanmış
Tavsiye edilir İçeriği, seviyesi çok güzel hazırlanmış,içindeki etkinlikler harika olan bir set teşekkürler
E... G... | 17/02/2019
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
 Görsel algı optik sinirden elde edilen girdiden alınan bilgi ile öğrenilen bir süreçtir. Görsel algı bireyin büyüklüğü anlamasını,yapılandırmayı ve nesneler arasındaki uzamsal ilişkileri kurmasını sağlar 
Görsel Yetenek Geliştirme Seti Kitapları Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak Aktivite Kitapları kategorisindeki ÜZEmarkalı Görsel Yetenek Geliştirme Seti Kitapları ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz. HCI24569
Görsel Yetenek Geliştirme Seti Kitapları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.