Pal

KEVA Brain Builders Junior Tasarım Oyunu(4+ yaş)

%3
193,03 TL
199,00 TL
35,36 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
68337
Hızlı Gönderi
3 Günde Kargoda

KEVA Brain Builders Junior Tasarım Oyunu

Yepyeni bir boyut düşünün! MindWare'ten KEVA Brain Builders Junior, beyninizi 2 boyutlu resimleri 3 boyutlu gerçekliğe dönüştürmek için eğitiyor. Bu interaktif STEM aracı ile genç beyinleri birden fazla boyutta düşünün!

Brain Builders Junior Akıl Oyunu

En genç inşaatçılar için bile mükemmel - her kart eğlenceli, tanınabilir bir 2B nesneye sahiptir ve amacı, deseni bir 3B yapısında yeniden oluşturmaktır.
SORUN GİDERME: Her bir kart üzerinde bulunan denge, oran, kompozisyon ve geometriyi başarıyla çoğaltmak için KEVA plakalarınızı değiştirin. Her bir yapı zorlaştıkça, sabır ve güven deneme yanılma yoluyla kazanılır.

KEVA Brain Builders Junior Görsel Algı Oyunu

Piknik masaları ve köprülerden yusufçuklara ve üçgenlere kadar, beyninizin ne inşa edeceğine şaşıracaksınız! Orada durma! 40 kalıbı ustalıkla kullandıktan sonra kendi tasarımlarınızı yaratmak için hayal gücünüzü kullanın. 3D hayal gücünüzü işe koyma zamanı!
Beceriler
Görsel algı,Üretkenlik,Duygusal zeka

İçindekiler

20 dayanıklı KEVA plakalar, 20 çift taraflı kartlar, fermuarlı bir taşıma çantası
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
En genç inşaatçılar için bile mükemmel - her kart eğlenceli, tanınabilir bir 2B nesneye sahiptir ve amacı, deseni bir 3B yapısında yeniden oluşturmaktır.
KEVA Brain Builders Junior Tasarım Oyunu(4+ yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 4 yaş ve üzeri zeka ve akıl oyunları kategorisindeki Palmarkalı KEVA Brain Builders Junior Tasarım Oyunu(4+ yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.En genç inşaatçılar için bile mükemmel - her kart eğlenceli, tanınabilir bir 2B nesneye sahiptir ve amacı, deseni bir 3B yapısında yeniden oluşturmaktır. 68337
KEVA Brain Builders Junior Tasarım Oyunu(4+ yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.