Pal

Lagoona Beceri Oyunu (3-6 yaş)

%5
125,58 TL
132,19 TL
23,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
PAL 22323
Hızlı Gönderi
3 Günde Kargoda

Lagoona Beceri Oyunu 

Lagoona hız ve heyecan verici bir reaksiyon ve beceri oyunudur.
Küçük çekiç kullanılarak deniz kabukları ters çevrilir. Eğer inci görünürse oyuncular çabucak balinanın incinin hangi tarafında yüzdüğünü görmeleri gerekir.

Lagoona Hız Oyunu

Eğer renkler eşleşirse oyuncular balinayı alabilirler. Dikkatli ol yanlış hamle yapma hızlı ol ama doğru karar ver… Balinayı kim alırsa kendi botuna bir inci koymuş olur. İlk önce kim botunu doldurursa oyunu kazanır.

Beceriler

Beceri,Konsantrasyon,Hız ve doğru karar verme becerisi

İçindekiler

1 adet pelüş balina,1 adet küçük çekiç,1 adet altlık,4 adet bot,20 adet deniz kabuğu.

Genişliği: 310 x 310 x 60 mm
Yaş grubu: 3-6
Oyuncu sayısı: 2 – 8 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Lagoona hız ve heyecan verici bir reaksiyon ve beceri oyunudur.
Lagoona Beceri Oyunu (3-6 yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 3 yaş ve üzeri zeka ve akıl oyunları kategorisindeki Palmarkalı Lagoona Beceri Oyunu (3-6 yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Heyecan verici bir reaksiyon ve beceri oyunu Küçük çekiç kullanılarak deniz kabukları ters çevrilir. Eğer inci görünürse oyuncular çabucak balinanın incinin hangi tarafında yüzdüğünü görmeleri gerekir.Eğer renkler eşleşirse oyuncular balinayı alabilirler. Dikkatli ol yanlış hamle yapma hızlı ol ama doğru karar ver… Balinayı kim alırsa kendi botuna bir inci koymuş olur. İlk önce kim botunu doldurursa oyunu kazanır. PAL 22323
Lagoona Beceri Oyunu (3-6 yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.