Pal

Look Look Dikkat ve Odaklanma Oyunu(6+ Yaş)

%20
548,00 TL
685,00 TL
100,38 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
52129
Aynı gün kargo
Kargo bedava

Look Look (Luk Luk) Dikkat ve Odaklanma Oyunu

Sevimli yaratıkların hepsi birbirine benziyor… Dikkatli bak, odaklan ve karttaki şekilleri bul… Meydan okumak için bir kart çekin. Aynı yaratıkları 2 farklı renkli çerçeve içinde bulmanız mı gerekecek, yoksa numarayı seçtiğinizde hızlı matematik mi yapacaksınız? Rakibinizle yarışmak için kartı ya seçin ya da çözün. Kazanan kartı alır. Yeterli sayıda kart toplayarak "Look Look” (Luk Luk) diyen ilk oyuncu olun ve oyunu kazanın.

Look Look Akıl Oyunu

Oyun sahası 8 adet arka – önü değişebilen çerçeveden oluşur ve bu şekilde her oynandığında yeni bir oyun oynanıyor havası verir. 68 adet davet kartından oluşur. 2 veya daha fazla oyuncu ile oynanır.

Beceriler

Bağlantısal düşünme, problem çözme,seçici dikkat, odaklanma ve konsantrasyon,parça – bütün ilişkisi, kopya etme ve bilgiyi transfer etme 

Oyuncu sayısı: 2 - 6

Yaş grubu: 6+

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sevimli yaratıkların hepsi birbirine benziyor… Dikkatli bak, odaklan ve karttaki şekilleri bul…
Look Look Dikkat ve Odaklanma Oyunu(6+ Yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 6 yaş ve üzeri zeka ve akıl oyunları kategorisindeki Palmarkalı Look Look Dikkat ve Odaklanma Oyunu(6+ Yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Sevimli yaratıkların hepsi birbirine benziyor… Dikkatli bak, odaklan ve karttaki şekilleri bul… Meydan okumak için bir kart çekin. Aynı yaratıkları 2 farklı renkli çerçeve içinde bulmanız mı gerekecek, yoksa numarayı seçtiğinizde hızlı matematik mi yapacaksınız? 52129
Look Look Dikkat ve Odaklanma Oyunu(6+ Yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.