Pal

Numbers Eşleştirme Oyunu (5+ Yaş)

304,98 TL
55,86 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
58G041
Hızlı Gönderi
3 Günde Kargoda
Numbers Logic & Creativity

Numbers Oyunu
Numbers Oyunu Çocuklarınıza Matematiği Sevdirecek Çok Güzel Bir Akıl Oyunudur. Bu Oyun Mantık Yürütme, Tümevarım Ve Basit Denklem Çözümü Becerisi Kazandıran Bir Oyundur.

Amaç:
Zorluk Derecesi Ve Kazanımları Birbirinden Farklı 3 Kitapçıktaki Görsel İpuçlarını Kullanarak Toplama, Çıkarma, Çarpma Ve Bölme İşlemlerini Yaparak Rakamları Doğru Yerlerine Yerleştirmek.

Oyun İçeriği
Oyunda 1 Oyun Zemini, 16 Oyun Rakamı Ve 3 Oyun Kitapçığı.

Nasıl Oynanır
Oyun İçeriğinde Çıkan 3 Farklı Kitapçıktan İlki İle Başlanır. Başlangıçta Rakamları Bilinenden Bilinmeyene (Tümevarım) Metoduyla 3X3'Lük Alana Yerleştirmemiz İstenir. İlerleyen Aşamalarda Dokuz Bölmenin Herhangi Bir Yerine X İşareti Konulup Rakamın O Yere Yerleşemeyeceğini İfade Ederek Yerinin Bulunması İstenir. Kitapçıkta İlerledikçe Zorluk Derecesi Artmaya Devam Eder.
İkinci Kitapçığa Geçildiğinde İse Oyun Alanı Üzerinde Yer Alan Harfler De İşin İçine Girecektir. Bu İse Çocukta Bir Bilinmeyenli Denklemin Temelini Atmış Olacaktır. Bu Kitapçıkta Toplama, Çıkarma Ve Büyüklük Küçüklük Kavramları Da İşin İçine Girmiştir. Oyunda Yine Zorluk Derecesi Artarak Devam Edecektir.
Üçüncü Kitapçıkta İse Oyun Alanının Tamamı Kullanılacaktır. Rakamlar Üçlü Veya Dörtlü Kombinasyonlar Halinde Verilerek Yerleştirilmesi İstenmektedir. Burada Artık Olasılık Ve Kombinasyon Sayısı Artmıştır. Bu Kitapçıkta Çarpma Ve Bölme İşlemleri De Eklenerek Zorluk Derecesi İyice Arttırılmıştır.
Böylece Çocuğunuzda Matematiğin Temeli Hem Matematiği Sevdirerek Hem De Eğlenceli Bir Yolla Atılmış Olacaktır.

Numbers Oyununun Kazanımları
6 Yaş Seviyesinden Başlayarak Oynanabilecek Numbers Oyu

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Numbers, sadece bir zekâ oyunu değil, aynı zamanda bir matematik eğitim seti! Numbers diğer matematik oyunlarından ayıran en önemli özellik, su doku mantığıyla mantık yürütme, eleme, eşleme gibi becerileri geliştirirken, bir yandan da matematiği ve matematik mantığını çocuğa oyun sayesinde verebilmesi!
Numbers Eşleştirme Oyunu (5+ Yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 9 yaş ve üzeri zeka ve akıl oyunları kategorisindeki Palmarkalı Numbers Eşleştirme Oyunu (5+ Yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Numbers, sadece bir zeka oyunu değil, aynı zamanda bir matematik eğitim seti! Numbers, içerisinde sayıların tanıtımından, 4 işlemi kavratacak, zekanın da bir parçası olan basit hesap işlemlerine uzanan bir skalada, 1. ve ileri kademe öğrenciler için matematik eğitimi ve öğretiminde kullanılabilecek başlı başına bir okul! 58G041
Numbers Eşleştirme Oyunu (5+ Yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.