Pal

Ördekleri Sıralama Görsel Algı Oyunu(6+ yaş)

%5
82,02 TL
86,34 TL
15,02 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
CMPQSTV7
Hızlı Gönderi
3 Günde Kargoda

Deducktion Oyunu – Ördekleri Sıralama Oyunu

Deducktion oyununda ördeklerinizi bir araya getirin! Her biri bir ördek ve birkaç ördek yavrusu olan 3 ördek ailesi var. Sarı ördek ailesinin 5 üyesi vardır, kırmızı 4 ve yeşil 3. Tüm ördek yavruları annelerini izleyecek şekilde üç ördek ailesini oyun konsoluna yerleştirebilir misiniz? Her ördek için doğru noktayı bulmak için renk temelli ve sayısal ipuçlarını takip edin! 48 zorluk içeren bir manyetik seyahat oyunu, Deducktion mükemmel bir yol arkadaşıdır!

Deducktion Görsel Algı Oyunu

Deducktion oyununda bir bölüm seçin. Ördekleri oyun alanının dışına alın.Her ördeğin yerleşeceği konum ile ilgili size verilen ipuçlarını kullanın.Her renkteki ördek ailesi dikey veya yatay olarak birbirini takip etmeli. (Mesala kırmızı ördekler birbirinden ayrılmamalı)

Ördekleri Sıralama (Deducktion) Oyunu

Her renk grubundaki ördeklerin üzerinde numaraları var.
Ördeklerin numaraları büyükten küçüğe veya küçükten büyüğe doğru sıralanmalı.Her bölümün sadece bir çözümü vardır. Çözümünüzü cevap anahtarından kontrol edebilirsiniz.

Beceriler

Duygusal zeka,düşünme becerisi,üretkenlik,görsel algı

İçindekiler

Kompakt manyetik oyun tahtası
12 manyetik ördek: 4 kırmızı, 3 yeşil ve 5 sarı
48 zorluk ve çözüm
 
Yaş:6+
Oyuncu sayısı:1
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Deducktion oyununda ördeklerinizi bir araya getirin! Her biri bir ördek ve birkaç ördek yavrusu olan 3 ördek ailesi var. Sarı ördek ailesinin 5 üyesi vardır, kırmızı 4 ve yeşil 3. Tüm ördek yavruları annelerini izleyecek şekilde üç ördek ailesini oyun konsoluna yerleştirebilir misiniz? 
Ördekleri Sıralama Görsel Algı Oyunu(6+ yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 6 yaş ve üzeri zeka ve akıl oyunları kategorisindeki Palmarkalı Ördekleri Sıralama Görsel Algı Oyunu(6+ yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Deducktion oyununda ördeklerinizi bir araya getirin! Her biri bir ördek ve birkaç ördek yavrusu olan 3 ördek ailesi var. Sarı ördek ailesinin 5 üyesi vardır, kırmızı 4 ve yeşil 3. Tüm ördek yavruları annelerini izleyecek şekilde üç ördek ailesini oyun konsoluna yerleştirebilir misiniz? CMPQSTV7
Ördekleri Sıralama Görsel Algı Oyunu(6+ yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.