Rory'nin Hikaye Küpleri Oyunu - Yolculukta (6+ yaş)

%5
299,39 TL
315,15 TL
54,84 TL den başlayan taksitlerle!!
Hızlı Gönderi
Aynı gün kargo

Rory'nin Hikaye Küpleri Yolculukta

Rory'nin Hikaye Küpleri Yolculukta'yı oynamak harikadır. Bu seti diğer herhangi bir set ile karıştırarak da oynayabilirsiniz.
Hikayelerinize "Bir zamanlar" diye başlayın ve destansı macera hikayeleri söylemek için  Yolculukta setini kullanın.

Rory'nin Hikaye Küpleri Akıl Oyunu

9 Küp,54 Resim,10 milyon kombinasyon,Sınırsız sayıda hikaye
Rory akıl oyununun  sırrı çok düşünmemek. Resimlere hızlıca bakıp konuşmaya başlayın. Hikayenin gerisi 9 küp boyunca kendiliğinden gelecek! Böylece yaratıcılığınızın, ifade özgürlüğünüzün ve içinden çıkamadığınız bir kişisel ve iş probleminin çözümü ile ilgili iç görünüzün serbest kalıp en iyi seviyeye ulaştığını göreceksiniz.
Rory'nin Hikaye Küpleri Zeka Oyunu
Kullandığınız dili, yaşadığınız dünyayı ve kendinizi anlamak için harika bir araç. Her yere kolaylıkla götürebileceğiniz bir oyun olan Rory'nin Hikaye Küpleri, öğretmenler ve diğer meslek grupları arasında çok popüler bir oyundur.

Beceriler

Sözel ifade, yaratıcı düşünme, problem çözme.

İçindekiler

6 yüzeyinde de resimler bulunan 9 adet küp,1 adet kurallar kitapçığı (Türkçe ve İngilizce),1 adet mıknatıs kapaklı kutu

Yaş: 6 - 99
Oyuncu: 1 veya daha çok
Kutu Boyutları: 80 x 75 x 28 mm
Ürün Kodu: RSC3TR01
EAN: 0091037843036
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Rory'nin hikaye küpleri çocuğunuzun sözel ifade ve hayal gücü gibi beceriler kazanmasında yardımcı olur.Bu oyunu www.ustunzekalilar.com sitemizden taksit seçenekleriyle temin edebilirsiniz.
Rory'nin Hikaye Küpleri Oyunu - Yolculukta (6+ yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak Akıl ve Zeka Geliştiren Oyunlar kategorisindeki Rory's Story Cubesmarkalı Rory'nin Hikaye Küpleri Oyunu - Yolculukta (6+ yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Rory'nin Hikaye Küpleri Yolculuktayı oynamak harikadır. Bu seti diğer herhangi bir set ile karıştırarak da oynayabilirsiniz. Hikayelerinize ''Bir zamanlar'' diye başlayın ve destansı macera hikayeleri söylemek için Yolculukta setini kullanın. RSC3TR01
Rory'nin Hikaye Küpleri Oyunu - Yolculukta (6+ yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.