Pal

Tangramlar Geometrik Şekiller Seti (6+ yaş)

%5
650,75 TL
685,00 TL
119,20 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
CDHNQU24
Hızlı Gönderi
3 Günde Kargoda
Tangramlar Geometrik Şekiller Oyunu
Tangramlar Oyunu, 6 yaş ve sonrası bütün çocukların problem çözme, görsel uzaysal zeka gelişimi, dikkat eksikliği eğitimi için eğlenceli beyin egzersizleri içeriyor. Tangram'ın geometri hakkında olumlu duygular geliştirmek, şekilleri sınıflandırmak, geometrik şekiller ve alanlar arasında sizgileri, mekansal rotasyon becerilerini geliştirmek, "uyumlu ve "benzer" olunı tanıtmak gibi daha bir çok faydaları vardır.

Beceriler

. Dikkat,odaklanma ve konsantrasyon
. Matematiği sevdirmek
. Görsel zekanın ve zihinsel zekanın aynı anda çalışmasını sağlamak
. Matematiksel terimleri eğlenerek öğrenmek
. Fiziksel engelli çocukların,görme engelli insanların eğitimine yardımcı materyal olmak
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tangramlar Oyunu, 6 yaş ve sonrası bütün çocukların problem çözme, görsel uzaysal zeka gelişimi, dikkat eksikliği eğitimi için eğlenceli beyin egzersizleri içeriyor.
Tangramlar Geometrik Şekiller Seti (6+ yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 6 yaş ve üzeri zeka ve akıl oyunları kategorisindeki Palmarkalı Tangramlar Geometrik Şekiller Seti (6+ yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Oyun, 6 yaş ve sonrası bütün çocukların problem çözme, görsel uzaysal zeka gelişimi, dikkat eksikliği eğitimi için eğlenceli beyin egzersizleri içeriyor. Tangram'ın geometri hakkında olumlu duygular geliştirmek, şekilleri sınıflandırmak, geometrik şekiller ve alanlar arasında sizgileri, mekansal rotasyon becerilerini geliştirmek, ''uyumlu ve ''benzer'' olunı tanıtmak gibi daha bir çok faydaları vardır. CDHNQU24
Tangramlar Geometrik Şekiller Seti (6+ yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.