Yaratıcılık Eğitim Seti (Renzulli) 5 Kitap

1.592,45 TL
291,68 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
BHKLSTR7
Aynı gün kargo

Yaratıcılık Eğitim Seti (Renzulli) 5 Kitap

Yaratıcılık çocuklarda evrenseldir. Yetişkinler arasında ise neredeyse yoktur. 
Asıl soru şu: Bu muhteşem ve evrensel insan kaynağına ne oldu? Bu çağımızın sorusu ve araştırmamızın konusudur.Birçok yazar okulları, dost olmayan yerlere çeviren problemleri özetlemiş ve bu problemleri aşacak çözüm yolları göstermiştir. Çoğu yazarın ortak tavsiyesi, sınıfların daha katılımcı, daha yaratıcı ve interaktif yerler olması ve okullarda gençlere daha fazla hayal kurma, yaratma ve kendilerini ifade etme fırsatı sunulması gerektiğidir.

Yaratıcılık Eğitim Seti 5 Kitap

 Bu kitapta tarif edilen yaratıcı eğitim programın amacı hem öğretmene hem de öğrenciye çeşitli materyaller sağlayıp yaratıcılık potansiyellerini farklı yöntemlerle ifade etmelerine yardımcı olmaktır. Yaratıcılık dinamik bir işlemdir ve "farklı bir bakış açısı" içerir. Dolayısıyla programa dahil olan aktiviteler, gençlerin kendi dünyalarına bakış açılarını genişletmek için tasarlanmıştır. Yaratıcılık programı bu kitap bittiğinde sona ermez, daha çok hem öğretmen hem de öğrenciler için yaratıcı üretmenin temel becerilerinin ilk adımlarını sunmaktadır. Geçmiş yıllarda, yüzlerce öğretmenle kurslarda ve seminerlerde yaratıcılık hakkında çalıştım. Bu tecrübeler bana gösterdi ki minimum seviyede yönerge ve maksimum seviyede materyallerle bilfiil katılım, öğretmenlerin yaratıcılık eğitimi etkinliklerini uygulamasında ve anlamasında en iyi sonuçları vermiştir. Eski deyişle "bir şeyin nasıl yapılacağını en iyi öğrenme yöntemi, o şeyi yapmaktır" sözü yaratıcılık becerileri konusunda benim öğretmen eğitimindeki en önemli kılavuzumdur. Bu beceriler özümsendikten sonra, müfredattaki her alana uygulanabilir ve sınıfta yer alan çoğu öğrenme tecrübelerinde kullanılabilir.
 
Prof.Dr.Joseph S. Renzulli
Connecticut Universitesi USA
 

Güzel set
Bu setteki etkinlikler bana göre birçok dersten önemli.Direk zekayı geliştiren aktiveteler.Zeka geliştirilebilir dolayısıyla bu set zeka geliştiriyor.Çok güzel bir set verdiğiniz paraya değiyor şiddetle tavsiye ederim.
Emir Gezer | 26/02/2019
Yaratıcılık Eğitim Seti 5 kitap
üze oğlum için aldım zevkle yapıyor çok faydalı tavsiye ederim.
JALE ECEVİT | 16/11/2014
olumlu
2 set aldım paranıza değer
eyüp ahmet çelik | 13/11/2014
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bu kitapta tarif edilen yaratıcı eğitim programın amacı hem öğretmene hem de öğrenciye çeşitli materyaller sağlayıp yaratıcılık potansiyellerini farklı yöntemlerle ifade etmelerine yardımcı olmaktır.
Yaratıcılık Eğitim Seti (Renzulli) 5 Kitap Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak ÜZE Kitap Setleri kategorisindeki ÜZEmarkalı Yaratıcılık Eğitim Seti (Renzulli) 5 Kitap ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Yaratıcılık çocuklarda evrenseldir. Yetişkinler arasında ise neredeyse yoktur. Asıl soru şu: Bu muhteşem ve evrensel insan kaynağına ne oldu? Bu çağımızın sorusu ve araştırmamızın konusudur.Birçok yazar okulları, dost olmayan yerlere çeviren problemleri özetlemiş ve bu problemleri aşacak çözüm yolları göstermiştir. BHKLSTR7
Yaratıcılık Eğitim Seti (Renzulli) 5 Kitap

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.