Zenginleştirme Kartları Seti 1.Seri (2-6.sınıflar)

857,15 TL
157,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
ECQW9GZ3
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim

Zenginleştirme Kartları Seti 1.Seri
2-6.sınıflar arası uygundur

Ataç

Öğretmenlere…

Çalışma için iki adet standart boy ataç gerekli. Ataçlardan biri problemlerden birinin çözümü olarak atılacak. Ayrıca içinde düzleştirilmiş bir ataç bulunan zarf bulunmalı. (Bkz. 17)
Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar. Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı.Ancak tek seferde bitirilmesi gerekmiyor. Öğrenciler etkinlikler bitene kadar cevap kağıtlarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişlidir. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.

Kağıt Havlu

Öğretmenlere …

Beyaz bir kağıt havlu bu etkinlik için gerekli olacaktır. Ayrıca bir defter yaprağı ve büyüteç de gerekli.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı fakat tek seferde bitirilmesi gerekmiyor. Öğrenciler etkinlikler bitene kadar cevap kağıtlarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişli. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.

Kağıt Torba

Öğretmenlere…

Geniş, kahverengi bir kağıt torba bu etkinlikler için kullanılabilir. Ayrıca bir büyütece de ihtiyacınız olacak.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir. Öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı. Etkinliklerin tek seferde bitirilmesi gerekmiyor.Öğrenciler etkinlikler bitene kadar cevap kağıtlarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişlidir. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.

Bant Kesme Makinesi

Öğretmenlere…

Bu etkinlikler için bir bant kesici (içinde şeffaf bantla) gerekli. Ayrıca bir büyütece de ihtiyacınız olacak.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set tek oturumda tek kişinin kullanımı için tasarlandı fakat bir defada bitirilmesi gerekmiyor. Öğrenciler etkinlikler tamamlanana kadar cevaplarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişli. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası.
 
İçerik: 80 görev kartı içerir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Öğrenciler etkinlikler tamamlanana kadar cevaplarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişli. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası.
Zenginleştirme Kartları Seti 1.Seri (2-6.sınıflar) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 2-6.sınıflar arası kategorisindeki ÜZEmarkalı Zenginleştirme Kartları Seti 1.Seri (2-6.sınıflar) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.2-6.sınıflar arası uygundur Ataç Öğretmenlere… Çalışma için iki adet standart boy ataç gerekli. Ataçlardan biri problemlerden birinin çözümü olarak atılacak. ECQW9GZ3
Zenginleştirme Kartları Seti 1.Seri (2-6.sınıflar)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.