Zenginleştirme Kartları Seti 2.Seri (2-6.sınıflar)

857,15 TL
157,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
GMYZMW58
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim

Zenginleştirme Kartları Seti 2.Seri

2-6.sınıflar arası uygundur  

Kalem

Öğretmenlere…

Bu etkinlikler için ucu iyice açılmış bir kurşun kalem gerekli.Ayrıca silgi ve büyütece de ihtiyacınız olacak.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set tek oturumda tek kişinin kullanımı için tasarlandı ama bir defada bitirilmesi gerekmiyor.Öğrenciler etkinlikler tamamlanana kadar cevaplarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişli. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.

Kaşık

Öğretmenlere…

Bu etkinlik için bir çay kaşığının dışında başka hiçbir şeye ihtiyacınız olmayacak.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı.Fakat tek seferde bitirilmesi gerekmiyor. Öğrenciler etkinlikler bitene kadar cevap kağıtlarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişlidir. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.
Kraker
Öğretmenlere…

Bu etkinlikler için tuzlu bisküvi gerekli. Öğrenciler etkinliklerin sonunda büyük ödül olarak bisküvileri yeme ayrıcalığı elde edeceklerdir.Dolayısıyla bir miktar bisküvi yedekte bulundurmanızda fayda var.Bir de büyütece ihtiyacınız olacak.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı.Etkinlikler tek seferde bitirilmesi gerekmiyor. Öğrenciler etkinlikler bitene kadar cevap kağıtlarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişlidir. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.
Kuru Üzüm
Öğretmenlere…

Bu etkinlik için her öğrencinin altı tane kuru üzümü (sayı önemli) ve bir sayfa temiz kağıdı bulunmalı.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı.Fakat tek seferde bitirilmesi gerekmiyor. Öğrenciler etkinlikler bitene kadar cevap kağıtlarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişli. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.
 
İçerik: 80 görev kartı içerir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bu etkinlikler için ucu iyice açılmış bir kurşun kalem gerekli.Ayrıca silgi ve büyütece de ihtiyacınız olacak.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.
Zenginleştirme Kartları Seti 2.Seri (2-6.sınıflar) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 2-6.sınıflar arası kategorisindeki ÜZEmarkalı Zenginleştirme Kartları Seti 2.Seri (2-6.sınıflar) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.2-6.sınıflar arası uygundur Kalem Öğretmenlere… Bu etkinlikler için ucu iyice açılmış bir kurşun kalem gerekli.Ayrıca silgi ve büyütece de ihtiyacınız olacak.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set tek oturumda tek kişinin kullanımı için tasarlandı ama bir defada bitirilmesi gerekmiyor.Öğrenciler etkinlikler tamamlanana kadar cevaplarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişli. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir. GMYZMW58
Zenginleştirme Kartları Seti 2.Seri (2-6.sınıflar)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.