Zenginleştirme Kartları Seti 3.Seri (2-6.sınıflar)

857,15 TL
157,00 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
9DUEULJ6
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim

Zenginleştirme Kartları Seti 3.Seri

2-6.sınıflar arası uygundur  

Makas

Öğretmenlere…
Bu etkinlik için her öğrencinin bir adet makası bulunmalıdır.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı.Fakat tek seferde bitirilmesi gerekmiyor. Öğrenciler etkinlikler bitene kadar cevap kağıtlarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişli. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.

Patlamış Mısır

Öğretmenlere…
Bu etkinlik için bir kase patlamış mısır yeterlidir. Çocukların patlamış mısırı yemesi gibi bir durum söz konusu olmadığı için, mısırın taze olmasına gerek yok.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set tek oturumda tek kişinin kullanımı için tasarlandı fakat bir defada bitirilmesi gerekmiyor.Öğrenciler etkinlikler tamamlanana kadar cevaplarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişli. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.
Tarak
Öğretmenlere…
Bu seri için bir cep tarağı gereklidir. Ayrıca bir sayfa karbon kağıdına da ihtiyacınız olacak.Öğrencilere soruları, sırasıyla cevaplamaları söylenmeli.Bazı soruların iki cevabı olabilir.Öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı.Etkinliklerin tek seferde bitirilmesi gerekmiyor. Öğrenciler etkinlikler bitene kadar cevap kağıtlarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişlidir. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.
Yumurta Kartonu
Öğretmenlere…
Bu seri için bir yumurta kutusu gereklidir. Ayrıca bir cetvel ve silgiye de ihtiyacınız olacak.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli.Bazı soruların iki cevabı olabilir.Öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı.Etkinliklerin tek seferde bitirilmesi gerekmiyor. Öğrenciler etkinlikler bitene kadar cevap kağıtlarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişlidir. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir.
İçerik: 80 görev kartı içerir.
Hemen alın
Kesinlikle alınması gereken bir set, etkinlikler çok iyi,hemen alın
emine oktar | 14/02/2019
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bu etkinlik için her öğrencinin bir adet makası bulunmalıdır.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı
Zenginleştirme Kartları Seti 3.Seri (2-6.sınıflar) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 2-6.sınıflar arası kategorisindeki ÜZEmarkalı Zenginleştirme Kartları Seti 3.Seri (2-6.sınıflar) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.2-6.sınıflar arası uygundur Makas Öğretmenlere… Bu etkinlik için her öğrencinin bir adet makası bulunmalıdır.Öğrencilere soruları sırasıyla cevaplamaları söylenmeli. Bazı soruların iki cevabı olabilir ve öğrenciler kağıtlarını buna göre kullanmalılar.Bu set her oturumda sadece bir kişinin kullanımı için tasarlandı.Fakat tek seferde bitirilmesi gerekmiyor. Öğrenciler etkinlikler bitene kadar cevap kağıtlarını sıralarında tutabilirler.Soruların çoğu kişisel ve hayal gücüne dayalı cevaplara elverişli. Bu ucu açıklık, bazı durumlarda sadece olası cevaplar sunmakla yetinen cevap anahtarında da görülebilir. 9DUEULJ6
Zenginleştirme Kartları Seti 3.Seri (2-6.sınıflar)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.