Zenginleştirme Paketi 4 (3 - 6.sınıflar)

318,00 TL
58,25 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Stoktan Teslim

ZENGİNLEŞTİRME PAKETİ 4.SEVİYE

3-6. SINIFLAR
YARATICI ÇİZİMLER
 
Amaç : Sanatsal faaliyetlerle yaratıcılığı ve akıcılığı geliştirmek
Ayrıntılar : Çocuklar tanımları okur ve dört "çizim başlangıcı” seçeneğinden birini seçerek bu tanımlara göre çizimler yapar.
İlave Yorumlar : Bu göründüğünden daha zordur,çünkü öğrencilerin her bir cümleyle en uyumlu çizim başlangıcının ne olduğunu belirlemesi gerekir.Çocuklar genel bir strateji geliştirmezlerse problem yaşayabilirler.Bu yapı onlara karar verdirerek esnek ve yaratıcı olmaya zorlar. Öncelikle düşünmelerini ve başlamadan önce yirmiye kadar saymalarını söyleyin.
 
DİNLEYİN
 
Amaç : Dinleme ve yönergeleri takip etme becerilerini geliştirmek
Ayrıntılar : Bütün aktiviteler, öğretmenin vereceği yönergelere göre öğrenciler tarafından yapılacaktır. Öğrenciler yönergeye göre kağıt üstünde yaratıcı çalışmalar yapacaklardır.
İlave Bilgiler : Bu yöntemle dinleme becerileri gerçekten de gelişir, fakat taviz vermemelisiniz.Yönergeleri tekrar etmek yalnızca sizin takdirinizdedir, bu yüzden öğrenciler gerçekten dinlemek zorundadır.Öğrencilerinize, çizim yapmadan önce her yönergeyi sonuna kadar dinlemelerini söylemeyi unutmayın.
 
DİKKATLİ İNCELE
 
Amaç : Öğrencilerin daha esnek ve analitik düşünmelerini sağlamak.
Ayrıntılar : Aktiviteler öğrencilere verilerek bireysel çalışma yapmaları sağlanmalıdır. Öğrencilere uygulama esnasında çok fazla yardım edilmemelidir.
İlave İçerik : Başlık her şeyi anlatmaktadır.Öğrenciler çeşitli görseller inceleyerek ne gördüklerini ifade edeceklerdir.
 
EĞLENCELİ GRUPLAR
 
Amaç : Öğrencileri tümdengelim düşünmeye teşvik etmek.
Ayrıntılar : Öğrenciler kategorilerine göre ,ayırt etme becerilerini kullanarak şekilleri kesecekler ve en sonunda ellerinde cevap niteliği taşıyan tek bir şekil kalacak.
İlave Yorumlar : Buradaki çoğu egzersiz görsel zekâyı ve tümdengelim düşünceyi geliştirmektedir. Her aktivite "kolayca yapılabilir”; sadece öğrencilerin dikkatli olup benzer özellikleri gösteren objeleri ve kelimeleri kesmeleri gerekiyor.
 
 
 
Kaliteli Zaman
Çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmek isteyen herkese tavsiye ederim.
Ayhan Çolak | 23/02/2019
zenginleştirme Paketi 4
Sınıf öğretmeniyim üze oğlum için aldım çok faydalı bir kitap herkes için tavsiye ederim.
JALE ECEVİT | 16/11/2014
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Buradaki çoğu egzersiz görsel zekâyı ve tümdengelim düşünceyi geliştirmektedir. Her aktivite 'kolayca yapılabilir”; sadece öğrencilerin dikkatli olup benzer özellikleri gösteren objeleri ve kelimeleri kesmeleri gerekiyor.
Zenginleştirme Paketi 4 (3 - 6.sınıflar) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak Akıl ve Zeka Geliştiren Kitaplar kategorisindeki ÜZEmarkalı Zenginleştirme Paketi 4 (3 - 6.sınıflar) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.ZENGİNLEŞTİRME PAKETİ 4.SEVİYE 3-6. SINIFLAR YARATICI ÇİZİMLER Amaç : Sanatsal faaliyetlerle yaratıcılığı ve akıcılığı geliştirmek Ayrıntılar : Çocuklar tanımları okur ve dört \\\'\\\'çizim başlangıcı” seçeneğinden birini seçerek bu tanımlara göre çizimler yapar. BCEGTU58
Zenginleştirme Paketi 4 (3 - 6.sınıflar)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.