Koyunların Yarışı Strateji Geliştirme Oyunu (7+ yaş)

899,00 TL
164,67 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Kargo bedava

Koyunların Yarışı Strateji Geliştirme Oyunu

Tüm ailenin bayılacağı, çok hareketli bu strateji oyununda birbirlerine rakip, yumuşak tüylü koyun sürüleri düz bir doğrultuda ilerleyerek yeni çayırları ele geçirmeye çalışacaklar!

Oyunun amacı koyun sürünüzü en geniş çayırlara yayabilmektir. Sırası gelen oyuncu koyun sürüsünü istediği oranda ikiye ayırarak düz bir hat boyunca en uzak çayıra ilerletir.

Koyunların Yarışı Oyunu

Tüm sürülerin dağılışını gizlice inceleyip rakiplerinizin etrafını kendi koyunlarınız ile çevreleyerek daha fazla yayılmalarını önleyecek hareket planınızı yapın!

Yeni oyuna başlarken farklı bir oyun alanı oyuncular tarafından oluşturulduğu için Battle Sheep her yeni oyunda yepyeni bir maceraya sizleri götürüyor!

Beceriler

Problem çözme,dikkat,konsantrasyon,strateji geliştirme,sosyalleşme 

İçindekiler

. 16 çayır oyun alanı (her bir altıgen bir çayırı temsil eder),
. 64 koyun jetonu (her renkten -mavi, kırmızı, siyah, beyaz- 16 şar adet),
. oyun kuralları

 

Yaş: 7 - 99
Oyuncu: 2-4
Süre: 15 dakika
Kutu Boyutları: 259 x 259 x 61 mm
Ürün Kodu: 00501
EAN: 3770000904178
Yazar: Francesco Rotta
Çizen: Andrea Femerstrand


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüm ailenin bayılacağı, çok hareketli bu strateji oyununda birbirlerine rakip, yumuşak tüylü koyun sürüleri düz bir doğrultuda ilerleyerek yeni çayırları ele geçirmeye çalışacaklar!
Koyunların Yarışı Strateji Geliştirme Oyunu (7+ yaş) Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak 7 yaş ve üzeri zeka ve akıl oyunları kategorisindeki Blue Orangemarkalı Koyunların Yarışı Strateji Geliştirme Oyunu (7+ yaş) ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz.Tüm ailenin bayılacağı, çok hareketli bu strateji oyununda birbirlerine rakip, yumuşak tüylü koyun sürüleri düz bir doğrultuda ilerleyerek yeni çayırları ele geçirmeye çalışacaklar! Oyunun amacı koyun sürünüzü en geniş çayırlara yayabilmektir. Sırası gelen oyuncu koyun sürüsünü istediği oranda ikiye ayırarak düz bir hat boyunca en uzak çayıra ilerletir. Tüm sürülerin dağılışını gizlice inceleyip rakiplerinizin etrafını kendi koyunlarınız ile çevreleyerek daha fazla yayılmalarını önleyecek hareket planınızı yapın! Yeni oyuna başlarken farklı bir oyun alanı oyuncular tarafından oluşturulduğu için Battle Sheep her yeni oyunda yepyeni bir maceraya sizleri götürüyor! 00501
Koyunların Yarışı Strateji Geliştirme Oyunu (7+ yaş)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.