Zenginleştirme Seti 16 Kitap

%10
891,00 TL
990,00 TL
163,20 TL den başlayan taksitlerle!!
Stok Kodu
KWEFTVW3
Hızlı Gönderi
Aynı gün kargo

Zenginleştirme Seti 16 Kitap 

Yaratıcılık ve Düşünce becerileri konusunda Amerika’nın en çok tanınmış yayın evlerinden biri olan Tinman  yayın evinin yayınlamış olduğu zenginleştirme paketi kullanımı çok kolay uygulama yönergelerini içinde barındıran zengin bir kaynak. Set içerisindeki Kitaplar öğrencilerin zeka, yaratıcılık ve yetenek alanlarını geliştirmek için tasarlanmış. Zenginleştirme paketi okul öncesinden, 6.sınıfa kadar toplamda 16 kitaptan oluşmaktadır.

Zenginleştirme Seti 16 Kitap

Zorluk seviyesine göre 4 gruba ayrılan setin içerisindeki her kitapta 15 aktivite bulunmaktadır. Toplamda 240 aktivite bulunmaktadır. Aktiviteler öğrencilerin esnek ve yaratıcı düşünmelerini sağlarken aynı zamanda onları eğlendirecek ve motive edecektir. Paketin içerisinde neden 4 seviye vardır? 1.seviye okul öncesi ile 2.sınıflar, 2.seviye 1 ile 3.sınıflar, 3.seviye 2 ile 4.sınıflar 4.seviye 3 ile 6.sınıflar arasını kapsamaktadır.1.seviyeyi bitiren öğrenciler kolaylıkla 2.seviyeye geçebilirler bunun için herhangi bir engel yoktur. Paketin 4 seviyeden oluşmasının sebebi öğrencilerin motive edilerek var olan potansiyellerini sonuna kadar zorlamaları ve geliştirmeleri amaçlanmıştır. Bu nedenle aktiviteler normal yada üstün zekalı çocuklara uygulanabilmektedir.

ISBN 978-605-5096-00-7

Tags

zenginleştirme,zenginleştirilmiş egitim modeli,zenginleştirme programı,

 

Zihinsel aktivite
Konsantrasyon ve zihinsel aktivite açısından çok başarılı bir set, ayrıca değişik olduğu için çocukların daha çok dikkatini çekiyor
Ayhan Çolak | 23/02/2019
Zenginleştirme Seti 16 kitap
Dün sipariş verdik ertesi gün kapıma geldi ilgili arkadaşlara hızlı kargo için çok teşekkürler..
d... d... | 21/05/2015
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Paketin 4 seviyeden oluşmasının sebebi öğrencilerin motive edilerek var olan potansiyellerini sonuna kadar zorlamaları ve geliştirmeleri amaçlanmıştır.
Zenginleştirme Seti 16 Kitap Üstün Zekalılar Enstitüsü olarak ÜZE Kitap Setleri kategorisindeki ÜZEmarkalı Zenginleştirme Seti 16 Kitap ürününü 6 taksit imkanıyla satın alabilirsiniz. KWEFTVW3
Zenginleştirme Seti 16 Kitap

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.